Projekt vznikol v bratislavskom ateliéri Pantograph. Návrh interiéru bytu na Strážnickej ulici zohľadňuje potreby klienta – mladého bezdetného páru
 
Architekti pohyblivými stenami vytvorili zaujímavý loft s množstvom prekvapivých riešení. Sklápanie, posúvanie, spúšťanie, skrývanie… modifikujú účel čistého priestoru zjednoteného prírodným materiálom a nadštandardným remeselným detailom.
 
Nároční klienti si vyžiadali použitie kvalitných prírodných materiálov a sofistikované výtvarné spracovanie. Precízna práca s drevom, premyslený detail, striedma farebnosť a konzervatíno/moderný, nadčasový design sú spoločnými menovateľmi všetkých priestorov.
 
Rovnováha účelnosti a dômyselnej prepracovanosti vytvárajú útulný interiér. Akceptovateľný širokým spektrom používateľov. Súčasné riešenie, ktoré sa bude páčiť širokému spektru ľudí. Dokonca aj tým konzervatívnejším, ktorí nemajú radi nové, trendové riešenia. 
 
Priestor na úvod názorne predstaví nasledujúce video (potom fotogaléria kľúčových vnútorných priestorov).
 
Viac podobných článkov nájdete na Archinfo.sk.”
 

 
Zobraziť galériu 8 galeria
 
Autori: Ing. arch. Tomáš Auxt, Ing. arch. Miroslav Hrušovský, Ing. arch. Peter Kožuško, Ing. arch. Linda Hrušovská, Ing. arch. Viktória Kyjovská & Romana Klimeková
Spolupráca: Romana Klimeková (Dekorácie a interiérové prvky – Decorus design)
Podlažná plocha: 115 metrov štvorcových
Návrh & realizácia: 2016 / 20162017
 
Viac podobných článkov nájdete na Archinfo.sk.”
 
V prípade, že viete aj o iných architektonických alebo dizajnérskych štúdiách z našich končín stojacích za pozornosť širšieho publika, tak neváhajte a pošlite nám tip na e-mailovú adresu uvedenú v profile vyššie. Ďakujeme vám!